Om os

Book en tid


Om osAt være frisør er for mig en livsstil. Jeg kan lide den kreativitet og variation, som hverdagen i salonen byder på, og selvom jeg har været selvstændig i over tyve år, ser jeg stadig ikke mig selv som færdiguddannet. Jeg er hele tiden i gang med at dygtiggøre mig og deltager derfor ofte i kurser i både ind- og udland. Jeg vil gerne vide det nyeste om både farve, klippeteknikker og styling til både mænd og kvinder, så mine kunder kan få den bedste oplevelse.

Hos mig er der god tid til hver kunde. Jeg sætter tid af til en snak og en kop kaffe, så jeg kan hjælpe jer på den bedste måde og sende jer glade ud ad døren igen.

Hår, mode og livsstil hænger tæt sammen, og det er også dér, jeg henter min inspiration. Det kunne jo lige så godt også komme mine kunder til gode, så derfor udvidede jeg min forretning for nogle år siden til også at være en livsstilsbutik med tøj, tasker, make up og smykker. Jeg går primært efter brands, der tænker på miljø og bæredygtighed – men jeg har naturligvis stadig de samme høje krav til, at alle plejeprodukter er gode og effektive. Derfor tester jeg altid selv produkterne, inden jeg sælger dem til jer.


I Anywhohair kan du finde følgende brands:

Hår: Davines, Moroccan Oil, Maria Nila, Angel, Milk Shake, Ref, GHD, HH Simonsen

Hudpleje: Ecooking

Make Up: IDUN

Smykker: Aqua Dulce, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Friihof Siig, Dansk Copenhagen

Tøj: Drys, Define, Cofur, Stajl, Cat & Company

Tasker: Treats, Montana
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag 09:00 - 13:00
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com